Services

SQL Server consultancy
Consigno biedt diverse diensten op het gebied van SQL Server. Onze ervaring met, en kennis van SQL Server kunnen u en uw organisatie helpen met alle uitdagingen die u heeft met SQL Server!

SQL Server standby
Uw SQL Server platform moet altijd beschikbaar zijn, ook midden in de nacht. Ook als uw eigen database beheerder op vakantie is. Beschikt u niet over voldoende kennis of capaciteit om 24 * 7 beschikbaar te zijn?

Lees verder…

SQL Server Health Check

Niet elke omgeving is hetzelfde. Wij leveren een analyse van uw omgeving, aangepast aan uw processes en wensen. Op basis van deze analyse geven we maatwerk advies dat past bij uw team en budget.

Lees verder…

Performance review

Onze uitgebreide SQL Server performance review levert u een gedetailleerd overzicht van de performance van uw SQL Server databases. We controleren de kritieke aspecten van de hardware, en besturingssysteem, de configuratie van de SQL Server instance en de databases, en het gebruik van queries en indexen.

Lees verder…

Migraties

Wilt u uw SQL Server up to date brengen? Misschien draait uw database nog op SQL 2008?  Er komen regelmatig nieuwe versies uit van SQL Server. Wanneer uw database op een oudere versie draait, mist u mogelijk de ondersteuning van deze versie, en mist u zeker de mogelijkheden van de nieuwere versie(s).

Lees verder…

Full time DBA

Heeft u een full time DBA nodig? Iemand die zelfstandig uw databases optimaal draaiend houdt? Of versterking voor uw bestaande team database beheerders?

Lees verder…