About

Mijn naam is Robert van den Berg, oprichter van Consigno. Al ruim twintig jaar is SQL Server mijn specialiteit.

Begonnen als system engineer in 1999, heb ik kennis gemaakt met een breed scala aan hardware en software, waaronder SQL Server (op dat moment: versie 7.0). Ik vond het leuk om met databases te werken; zowel de complexiteit van de techniek als het belang van de data voor de bedrijfsvoering interesseerde me, en dat doet het nog steeds. Daarom heb ik me in SQL Server gespecialiseer. Sindsdien heb ik een aantal database gerelateerde rollen uitgevoerd: consultant, engineer, architect en database administrator. In 2006 ben ik voor mezelf begonnen als freelancer, en in 2009 heb ik Consigno opgericht.

Consigno is een BV volgens het Uniforce concept. Dit biedt u als opdrachtgever 100% garantie dat u geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft te betalen, ongeacht de duur en de inhoud van de opdracht. Meer informatie over Uniforce, en de garanties die dit concept biedt bij het inhuren van ZZP’ers vindt u hier.

Ik ben van mening dat het belangrijk is om praktische en theoretische kennis te combineren. Daarom ben ik continu bezig met het leren van nieuwe en uitdagende technieken. Gaandeweg heb ik hiermee de titel verdiend van (onder meer) MCDBA voor SQL 7 en 2000, MCITP voor SQL 2005 en 2008 en MCSE: Data Management and Analytics. Voor meer details, zie mijn LinkedIn profiel.

Leave a Reply